Eindhoven wordt 100 in 2020

Eindhoven is en stad van evenementen. Daarom willen we met de stad en jullie als inwoners  stilstaan bij Eindhoven 1920-2020. In 100 jaar heeft Eindhoven zich ontwikkeld tot een stad om trots op te zijn. We zijn ons bewust in wat voor dynamische stad we leven, een stad die we samen maken. In 2020 staan tal van bestaande én nieuwe evenementen in het teken van de campagne. Eindhoven 1920-2020 is een feest van de stad. We hopen daarom dat zoveel mogelijk Eindhovenaren het initiatief nemen daar, ieder op zijn eigen manier, een bijdrage aan te leveren.

In het overzicht staan alle activiteiten en evenementen die al gepland zijn, van groot tot klein. Een jaar lang.  Als het aan ons ligt kunnen er nog heel veel bij.

Lees meer op https://www.eindhoven1920-2020.nl/

Scroll naar top