Ook op zoek naar diepgang en betekenis?
Rotary Eindhoven is op zoek naar enthousiaste, betrokken mensen om mee te praten over interessante thema’s als Brainport of duurzaamheid. En ook om bij te dragen aan maatschappelijke projecten in de 040 regio als ook elders in de wereld.

Rotary Eindhoven is meer dan een vriendenclub
Rotary Eindhoven is de oudste club van Zuid-Nederland en komt elke twee weken op maandagavond bij elkaar in Hotel Parkzicht. Naast interessante inleidingen van gastsprekers, ondersteunen we elkaar vanuit onze professionaliteit en houden we elkaar scherp met discussie over dilemma’s uit ons dagelijkse werk.

Geïnteresseerd?
Kom dan op maandag 18 november 2019 naar de kennismakingsavond van Rotary Club Eindhoven in Hotel Parkzicht.

Keynote speaker Roel Hellemons
We zijn verheugd dat, op deze speciale avond voor ons, Roel Hellemons (CEO Airport Eindhoven) een inleiding zal verzorgen.
We starten om 17:45 uur met een informele borrel. Tijdens de borrel informeren wij je graag over onze club en kan je kennismaken met onze leden. Om 18.30 uur gaan we aan tafel voor een maaltijd. Rond 19:45 uur sluiten we onze bijeenkomsten gewoonlijk af. Deelname aan de kennismakingsavond is uiteraard kosteloos.
Voor meer informatie, bel of mail gerust onze voorzitter Willem Jan Withagen, 06-47894591 of wjw@withagen.nl.