Rotary Eindhoven centrum

Rotary Eindhoven (Centrum) is een bijzondere  vriendenclub die de maatschappelijke vraagstukken welke een ieder aangaan regelmatig onder de aandacht brengt en streeft hier een positieve bijdrage aan te leveren. Slechts enkele voorbeelden zijn de energietransitie die we als samenleving gaan doormaken met de daarbij behorende nieuwe infrastuctuur. Maar ook milieu aspecten, gezondheidszorg en onderwijs staan regelmatig op het programma.

Eindhoven en de bredere regio kent haar kracht onder andere in de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap; de Triple Helix van Brainport.
Door het combineren van de Triple Helix en de thema’s Duurzaamheid, Technologie en Design ligt in Nederland unieke regionale kracht.

Onze focus is gericht op de combinatie van bovenstaande thema’s. Wij zetten ons persoonlijk en financieel in voor maatschappelijke projecten en bewustwording in de regio.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze aanpak, neem gerust contact op met Willem Jan Withagen (06-47894591). Daarnaast zijn we altijd op zoek naar scherpdenkers die hun kennis  en actieve bijdrage willen geven aan onze regio en onze club.

WAT IS ROTARY

Open Clubbijeenkomst

Zin om kennis te maken met onze club? Kom 11 april naar de “open avond”. Deze avond wordt een leuke avond. Wij nodigen geïnteresseerden uit om eens kennis te maken met onze Rotary Club. Je zult zien dat we een

Lees verder »

… en weer een zending naar Oekraïne

      Weer een aantal mooie pakketten met eerste hulp middelen zijn onderweg naar Oekraïne. Het is fijn te zien hoe we gezamenlijk zorgen voor extra medische hulpmiddelen in het land. Chapeau voor iedereen die hier constant energie in stoppen!

Lees verder »

Bijeenkomst / lokatie
maandag 18:15u
Hotel Parkzicht
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
040 214 66 40

Scroll naar top