Nieuwe leden

Op zoek naar nieuwe leden

Rotary Eindhoven is meer dan een vriendenclub. Als oudste club van Zuid-Nederland zijn we meer op zoek naar diepgang dan naar korte termijn successen. We komen tweewekelijks bij elkaar en praten over interessante thema’s zoals Brainport of duurzaamheid, met inleidingen van leden en gasten. Vanuit onze professionaliteit houden we elkaar scherp met discussie over dilemma’s uit ons dagelijks werk.
We zetten in op persoonlijke en financiële steun aan maatschappelijke projecten in de regio 040. Hierbij kiezen we bij voorkeur projecten waarbij onze bijdrage het verschil kan maken.

We willen onze club versterken met scherpdenkers (m/v) die door hun actieve bijdrage van betekenis willen zijn voor onze club en onze omgeving.

Belangstelling?

Vul het aanmeldformulier in.

… of bel onze voorzitter Willem Jan Withagen, 06 47894591 en kom eens poolshoogte nemen.