Bestuur

Hein van der Reijden, voorzitter

Hein

Ik ben geboren in 1950.

Na mijn studie heb ik mijn hele professionele leven in de zorg gewerkt. Eerst als internist en vanaf 1989 als directeur en bestuurder van verschillende zorginstellingen. 
Later als directeur patientenzorg in het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam.

Na mijn pensionering in 2014 ben ik actief in de lokale en regionale politiek.

Sinds 1996 ben ik lid van de Rotary geworden. Sinds 2016 ben ik Secretaris van Rotary Club Eindhoven.

Philips Kuijper, secretaris

Philip

Ik ben geboren in 1967 in Utrecht.

Na mijn studie Medisch Biologie, heb ik 4 jaar onderzoek gedaan als PhD en 4 jaar een opleiding gevolg tot Klinisch Chemicus in Enschede.

Ik werk sinds 2002 in het Maxima Medisch Centrum. Laboratoriumgeneeskunde, onderzoek doen en opleiden zijn mijn favoriete ‘hobby’s’, maar ook verschillende bestuursfunctie vormen geweldige ‘afleiding’. Een bezig baasje, a.z.i.h.z.

 

De kinderen (2) zijn het huis uit, gelukkig zijn mijn vrouw Doria en de katten (ook 2) gebleven.

 

Ik ben een herintreder bij de Rotary. 6 Jaar geleden stopte ik omdat ik het niet goed kon combineren met mijn werk voor het stafbestuur. In 2022 ben ik weer lid geworden, en dat bevalt me prima. Vandaag nog zei een mede-lid van de club: we houden elkaar scherp. En dat is precies wat ik er zo leuk aan vind.

 

Peter Koppens
Peter Koppens, penningmeester

Peter

Ik ben geboren in 1957 in Nederweert.

Na mijn studie bedrijfskunde op Nijenrode heb ik het grootste deel van mijn werkzame leven gewerkt voor Volmac en haar rechtsopvolger Cap Gemini, o.a. als business unit manager en vice president management consulting. 
In die periode heb ik mij bijgeschoold als transpersoonlijk psychotherapeut. Later heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan werken voor de vereniging Humanitas als directeur Zuid-Nederland. Nu ben ik actief als organisatieadviseur, gespecialiseerd in het scheivlak persoonlijk gedrag en bedrijfskunde.

Ik ben getrouwd met Line en we hebben twee dochters en een zoon die intussen wonen en werken in de Randstad.

Naast mijn werk ben ik actief als vrijwilliger, zowel uitvoerend als bestuurlijk in diverse organisaties als het Nederlandse Rode Kruis, Humanitas en het 4 en 5 mei comité Eersel.

Ik reis graag, wandel en fiest veel en speel (serieus) bridge.