FRISSE BLIKKEN 26 SEPTEMBER 2022

Op maandag 26 september komt Mathijs van Duurling iets vertellen over zijn onderneming Frisse Blikken.

Mathijs is mede-eigenaar en directeur van Frisse Blikken. Met veel optimisme zet hij zich in om Nederland, zijn klanten, collega’s en samenwerkingspartners een stuk ondernemender te krijgen. Vernieuwen, veranderen en versnellen maken hem enthousiast.

Frisse Blikken is dé partner voor organisaties met moderne uitdagingen, die tijdelijk op zoek zijn naar jonge slagvaardige professionals. Daarnaast is Frisse Blikken dé springplank voor jong talent om in korte tijd de kennis, ervaring en het netwerk op te doen om succesvol ondernemer of ondernemend professional te worden. Ze werken met 130 collega’s aan de toekomst samen met  de grootste organisaties van Nederland (waaronder ASML, Rabobank, en Heineken).

Indien u nieuwsgierig bent geworden, surf dan even naar: www.frisseblikken.com

Scroll naar boven