JUMP MOVEMENT! Bangladesh 10 oktober 2022

Vanavond tijdens onze clubbijeenkomst mogen wij weer een interessante gastspreekster verwelkomen .  Mevrouw Ineke Hurkmans. Mevrouw Hurkmans is oprichtster van Jump Movement! De door haar opgezette methodiek van een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die individuen rondom een collectief doel in beweging brengt. De methode maakt personen verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. Jump Movement! is naast Nederland actief in Bangladesh, Kenia, Uganda, Duitsland, Zuid-Afrika, Suriname, Verenigde Staten, Belgie, Zweden, Denemarken, Hongarije en Canada.

Vandaag zal de focus liggen op een project in Bangladesh.
Wij kijken uit naar de ervaringen en successen welke in Bangladesh zijn geboekt.

Voor meer informatie over Jump Movement kunt u een kijkje nemen op: www.jumpmovement.com

 

Scroll naar boven