EHVXL 14 november 2022

Sebastiaan Bakker is vanavond onze gast. Sebastiaan is mede oprichter van EHVXL. Dit is een platform ontstaan uit enthousiasme voor de grootstedelijke ontwikkelingen die Eindhoven de komende jaren te wachten staan en wordt in stand gehouden door mensen die een passie hebben voor architectuur, stedenbouw en de stad Eindhoven.

EHVXL stelt zich ten doel om van Eindhoven een grootstedelijke, aantrekkelijke en inclusieve stad te maken. Ze proberen dat te doen door integraal bij te dragen aan de visie- en planvorming voor de stad. Daarnaast vertegenwoordigen ze het belang van woningzoekende die door de huidige woningmarkt moeilijk aan een woning kunnen komen. Ze zijn een betrouwbare gesprekspartner voor o.a. de gemeente en projectontwikkelaars en dragen op constructieve wijze bij aan het inhoudelijke debat rondom de ontwikkeling van de stad.

Meer info over EHVXL : www.ehvxl.nl

Sebastiaan is tevens eigenaar van een bedrijf dat groene daken aanlegt.

 

Scroll naar boven